Termeni și Condiții Bonusuri

Dispoziții Generale

TG Malta Limited, o companie constituită în Malta, înregistrată cu numărul 90076/2019, cu sediul în Level 3, (Suite No. 3154), Tower Business Centre, Tower Street, Swatar, Birkirkara Bkr 4013, Malta și sediul permanent desemnat în România, Mun. București, Sector 1, str. Ion Câmpineanu, nr. 2  (denumită în continuare "Operatorul", "Organizatorul" sau "Compania") organizează în mod regulat campanii de bonusare pentru produsele de jocuri de noroc oferite.

 

Campaniile de bonusare sunt exclusiv în beneficiul utilizatorilor care plasează pariuri/mize din bani reali, cu excepția cazului în care se specifică altfel în descrierea ofertei sau în regulile campaniei promoționale. În cazul în care se aplică cerințe de depunere, dacă nu este prevăzut altfel în Termenii și condițiile specifice bonusului, jucătorii pot alege orice metodă de depunere disponibilă pe site-ul Operatorului.

Campaniile de bonusare se adresează jucătorilor care joacă responsabil și care nu întreprind acțiuni menite să  prejudicieze Operatorul.

Nu este permisă combinarea a două sau mai multe bonusuri, care sunt acordate în urma aceleiași depuneri, cu excepția cazului în care această posibilitate este prevăzută în mod expres în oferta sau regulamentul campaniei promoționale în cadrul căreia se acordă.

În cazul în care se aplică cerințe de pariere minime/maxime pentru bonus, valoarea acestora va fi menționată în ofertă sau în regulamentul campaniei promoționale în cadrul căreia este acordat bonusul.

Orice ofertă adresată unui client este limitată la o persoană, familie, adresă, e-mail, număr de telefon, adresă IP, cont bancar și loc public (locul de muncă etc.). În cazul în care se constată încălcarea acestei condiții, Organizatorul își rezervă dreptul de a refuza sau de a anula bonusul, de a retrage bonusul sau orice câștiguri acumulate după primirea bonusului.

Ofertele de bonusare implică îndeplinirea criteriilor de eligibilitate prestabilite de Operator. Spre exemplu, unele bonusuri se vor acorda numai jucătorilor care îndeplinesc condiția de depunere minimă într-o anumită perioadă sau jucătorilor care au înregistrat câștiguri/pierderi de o anumită valoare minimă ori au înregistrast un număr minim de pariuri.

Ca regulă, ofertele de bonusare pot fi disponibile pe site-ul Operatorului. Jucătorii care au consimțit să primească mesaje privind promoțiile disponibile, vor fi notificați prin email, chat, inbox, notificări push sau telefon despre campaniile de bonusare active, dacă îndeplinesc criteriile de eligibilitate.

Operatorul își rezervă dreptul de a nu acorda un bonus unui anumit client sau unui grup de clienți în cazul în care există indicii de fraudă sau de intenție de fraudare a Companiei.

Pariurile Gratuite, bonusurile și accesul la promoții vor fi anulate pentru acei participanți despre care se descoperă că abuzează de o astfel de ofertă. Organizatorul își rezervă dreptul de a anula un bonus în orice moment în caz de abuz și de a închide imediat contul celui care abuzează.

1.11.1.    Abuzul în legătură cu bonusul include, dar nu se limitează la următoarele acțiuni, puse în practică în mod individual sau în mod organizat, împreună cu alți jucători:

deschiderea mai multor conturi pentru a obține mai multe bonusuri;

încălcarea termenilor și condițiilor privind bonusurile, pariurile gratuite sau orice alte oferte promoționale;

parierea din balanța bonus în timp ce se retrag toate depunerile minime care au permis accesul la promoții;

plasarea de pariuri contradictorii pentru a îndeplini condițiile de rulaj;

creșterea soldului urmată de schimbarea semnificativă a tiparului de joc (tipul pariului, tipul jocului, structura de pariere);

înregistrarea de pariuri doar din balanța bonus;

odată ce un jucător a câștigat de două ori sau mai mult decât de două ori valoarea oricărei valori promoționale sau bonus la un anumit joc, continuând să joace acest joc sau alte jocuri folosind doar o proporție foarte mică sau proporții foarte mici din valoarea promoțională sau bonus câștigată, cu scopul de a crește treptat valoarea promoțională sau bonus.

1.11.2.   În cazul în care există indicii că jucătorul a comis sau a încercat să comită abuz de bonus, în nume propriu sau ca parte a unui grup de jucători, Operatorul are dreptul de a întreprinde următoarele acțiuni:

Va anula bonusul și orice câștiguri derivate din bonus; dacă este necesar, Operatorul va deconta la cotele corecte toate pariurile ce au fost plasate astfel încât să garanteze un profit pentru jucător;

Va restricționa accesul jucătorului la alte oferte de bonusare sau la anumite oferte de pe site;

Va suspenda sau va închide contul de joc.

Măsurile de la pct. a)-c) de mai sus vor fi aplicate în mod gradual și proporțional, în funcție de gravitatea conduitei avută de către jucător. De asemenea, măsurile vor fi aplicate în mod egal și identic pentru toți jucătorii care au comis sau au încercat să comită un abuz de bonus, Operatorul garantând că nu va aplica măsuri diferite în cazul unui comportament abuziv de o gravitate identică sau similară. Spre exemplu, dacă doi jucători au plasat pariuri contradictorii pentru a îndeplini condițiile de rulaj al aceluiași tip de bonus primit de aceștia, Operatorul va aplica măsura anulării bonusului și a câștigurilor generate din utilizarea bonusului pentru ambii jucători, în acest caz, nefiind permis ca unui jucător să i se aplice măsura anulării bonusului și a câștigurilor generate de acesta și celui de al doilea jucător măsura închiderii contului de joc.

1.11.3.  Organizatorul își rezervă dreptul de a anula bonusul acordat unui client în cazul în care bonusul nu a fost utilizat în scopul de a paria.

 

Înregistrarea unei cereri de retragere a fondurilor atunci când bonusul este activ în contul de joc, va conduce la anularea bonusului și a câștigurilor din bonus, dacă nu se specifică altfel în Termenii și condițiile bonusului.

La primirea oricărui bonus, operatorul poate decide să efectueze verificări suplimentare cu privire la identitatea clientului. În acest sens, Operatorul poate solicita:

Transmiterea fotocopiei documentului de identitate;

Transmiterea fotocopiei cardului bancar (numai partea din față a cardului);

Transmiterea unei fotocopii a facturii lunare pentru utilități;

Transmiterea de extrase de cont bancar.

În cazul în care clientul nu transmite documentele și/sau informațiile solicitate de Operator pentru verificarea identității, așa cum este descris mai sus, sau dacă există neconcordanțe între informațiile furnizate de client în contul de joc și informațiile rezultate în urma verificărilor efectuate, Operatorul are dreptul de a nu acorda clientului bonusul.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica condițiile de acordare a bonusurilor sau de a înlocui o ofertă de bonus cu alta, cu condiția ca noua ofertă să fie aprobată în prealabil de ONJN.

 

Bonusuri

 

Rotiri gratuite/Free Spin

Bonusul de tip Rotiri Gratuite/Free Spin poate fi utilizat numai în secțiunea de Cazinou disponibilă pe site și numai pentru jocurile de tip video-slot compatibile. Jocurile care nu sunt compatibile vor fi semnalizate pe site sau menționate în cuprinsul ofertei.

Bonusul de tip Rotiri Gratuite/Free Spin implică rotirea reel-urilor la jocurile de tip video slot, în mod gratuit, valoarea rotirii nefiind dedusă din contul de joc.

Bonusul Rotiri Gratuite/Free Spin nu are valoare financiară, prin urmare valoarea contului de joc nu va fi modificată.

Câștigurile din Free Spin pot fi supuse cerințelor de rulaj.

Perioada de valabilitate a bonusului, cerințele și perioada de rulaj pentru câștigurile din Free Spin, jocurile specifice la care poate fi utilizat bonusul și termenul în care câștigurile sunt transferate în contul de joc vor fi menționate în ofertă.

Oferta pentru fiecare campanie de bonusare activă va fi disponibilă pe site sau va fi comunicată prin orice mijloc de comunicare acceptat în prealabil de jucător (email, telefon, sms, chat, inbox, notificări push).

 

Free Flight

1. Bonusul de tip Free Flight (Zboruri Gratuite) poate fi utilizat numai în secțiunea ’’Fast Games’’ precum și la jocurile fast games (jocuri rapide) din secțiunea de Casino, disponibile pe Website. Jocurile care nu sunt compatibile vor fi semnalizate pe site sau menționate în cuprinsul ofertei.

2. Bonusul Free Flight nu are valoare financiară, prin urmare valoarea contului de joc nu va fi modificată.

3. Câștigurile din Free Flight pot fi supuse cerințelor de rulaj.

4. Perioada de valabilitate a bonusului, cerințele și perioada de rulaj pentru câștigurile din Free Flight, jocurile specifice la care poate fi utilizat bonusul și termenul în care câștigurile sunt transferate în contul de joc vor fi menționate în ofertă.

5. Oferta pentru fiecare campanie de bonusare activă va fi disponibilă pe site sau va fi comunicată prin orice mijloc de comunicare acceptat în prealabil de jucător (email, telefon, sms, chat, inbox, notificări push).

 

Pariu Gratuit (Free Bet)

Organizatorul poate oferi bonusuri Pariu Gratuit ca premiu promoțional sau ca recompensă pentru activitatea clienților pe platforma de jocuri de noroc. Termenii și condițiile FreeBet pentru fiecare promoție vor fi anunțate în prealabil. Acest tip de bonus poate fi utilizat numai în secțiunea de Pariuri disponibilă pe site.

Bonusul Pariu Gratuit nu poate fi combinat cu balanța din contul de bani reali și poate fi utilizat ca miză pentru un pariu sau poate fi împărțit pentru plasarea mai multor pariuri diferite.

Bonusul Pariu Gratuit îți dă posibilitatea de a plasa un pariu cu miză predefinită, care nu va fi dedusă din balanța contului de bani reali. Pariu Gratuit nu are valoare financiară, prin urmare nu va modifica balanța contului tău.

Dacă pariul înregistrat cu Pariu Gratuit este câștigător, câștigurile nete care nu includ valoarea Pariu Gratuit  vor fi transferate în contul de joc.

Tipuri de Pariu Gratuit:

Fără cote minime definite. În cadrul anumitor promoții, clienții primesc un Pariu Gratuit, care poate fi folosit pentru a plasa orice pariu. În cazul în care un pariu plasat cu suma Pariu Gratuit este stabilit ca fiind câștigător, valoarea Pariului Gratuit este dedusă din câștigul total. Suma rămasă este transferată în contul de joc al clientului.

De exemplu: suma Pariului Gratuit este de 10 RON. În cazul în care se face un pariu cu această sumă și se câștigă, de exemplu, 50 RON, valoarea Pariului Gratuit este dedusă din câștig: 50 - 10 = 40 RON, iar suma rămasă este transferată în contul de joc al clientului.

Cu cote minime definite. Cote minime pot fi definite pentru Pariul Gratuit. În acest caz, sunt posibile trei moduri:

În cazul în care se plasează un pariu cu suma Pariului Gratuit și cu cotele minime definite sau mai mari și se câștigă, valoarea Pariu Gratuit este dedusă din câștigul total, în timp ce suma rămasă este transferată în contul de joc al clientului.

De exemplu, suma Pariului Gratuit este de 10 RON, în timp ce cota minimă definită este 3. În cazul în care se plasează un pariu cu o cotă de 3 sau mai mare, de exemplu 4, și se câștigă, suma totală a câștigului va fi 10 x 4 = 40 RON. Suma FreeBet este dedusă din această sumă: 40 - 10 = 30 RON, iar suma rămasă este transferată în contul de joc al clientului. Această sumă poate fi retrasă din cont și folosită pentru a plasa orice pariu.

În cazul în care se face un pariu cu suma Pariului Gratuit și cu o cotă mai mică decât cota minimă definită, pariul plasat cu suma Pariului Gratuit va fi respins de sistem.

În cadrul anumitor promoții nu există posibilitatea de a plasa un pariu cu suma Pariului Gratuit și cu cote mai mici decât minimul definit. Pentru a plasa un pariu cu astfel de cote, clientul trebuie să folosească doar banii din contul său de joc secțiunea bani reali.

În cazul în care clientul folosește cashout sau cashout parțial atunci când plasează un pariu cu suma Pariului Gratuit suma cashout sau cashout parțial este transferată în contul de bonus al clientului.

Utilizarea bonusului Pariu Gratuit este supusă următoarelor condiții:

Bonusul va putea fi utilizat numai într-o perioadă prestabilită;

Bonusul va putea fi supus unor condiții de rulare;

Bonusul va putea fi utilizat numai pentru plasarea tipurilor de pariuri descrise în ofertă (de exemplu, pariuri pre-match sau pariuri live)

Bonusul va putea fi utilizat numai pentru plasarea pariurilor care fac obiectul ofertei (de exemplu pariuri single, pariuri multiple sau pariuri single și multiple);

Bonusul poate fi utilizat numai pentru plasarea pariurilor care conțin numărul minim sau maxim prevăzut;

Bonusul poate fi utilizat numai pentru plasarea pariurilor pe evenimente cu cote minime/maxime prestabilite (spre exemplu, numai pariuri pe evenimente cu cotă minimă 1.5);

Bonusul poate fi utilizat numai pentru plasarea unui singur/ mai multor pariuri;

 Bonusul poate fi utilizat numai pentru plasarea pariurilor pe evenimente preselectate (spre exemplu, pariuri pe un anumit sport sau pe evenimente dintr-o anumită ligă).

Oferta pentru fiecare campanie de bonusare activă va fi disponibilă pe site sau comunicată prin orice mijloc de comunicare agreat în prealabil de jucător (email, telefon, sms, chat, inbox, notificări push).

 

Bonus Express

 

"Bonus Express" este oferit în funcție de numărul de evenimente incluse în pariul multiplu (Multi Bet). În cazul includerii a 3 sau mai multe evenimente în pariul multiplu (Multi Bet), un anumit procent din suma câștigătoare se adaugă la câștigul total.

Sunt luate în considerare evenimentele cu cote de "1.5" sau mai mari, iar valoarea mizei pariului multiplu trebuie să fie de cel puțin 50 RON, dacă nu se indică altfel de către Organizator în oferta specifică.

Pariurile anulate nu sunt incluse în calculul numărului total de evenimente din Multi Bet. De exemplu, dacă ați plasat un pariu multiplu pe 9 evenimente diferite, iar 2 dintre ele nu au avut loc (evenimentul a fost anulat sau amânat și/sau, din alte motive, pariul a fost calculat la cotă "1"), bonusul va fi acordat doar pentru cele 7 evenimente rămase.

Perioadele în care bonusul va fi activ vor fi comunicate pe website.

Lista sumelor de bonus adăugate pentru diferite numere de evenimente este prezentată mai jos, cu excepția cazului în care Organizatorul indică altfel în ofertă:

Numărul de evenimente

Suma bonusului

3-4

5%

5-6

20%

7

30%

8

40%

9

50%

10 sau mai multe

80%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De exemplu:

Plasați un pariu multiplu (Multi Bet) de 50 RON pe 5 evenimente diferite cu o cotă totală de 18.6.

Primul eveniment (W1) - 1.6

Al doilea eveniment (W2) - 1,7

Al treilea eveniment (Total Peste (2.5)) - 1.8

Al patrulea eveniment (W2) - 1.9

Al cincilea eveniment (W1) - 2

Cota bonus - 1.1

În cazul în care pariul dvs. este câștigător, veți primi 20% suplimentar din câștig, 186 RON - (18.6 x 50 x 0.2). Câștigul dvs. total va fi de 186 + 930 = 1 160 RON.

Oferta pentru fiecare campanie de bonusare activă va fi disponibilă pe site sau va fi comunicată prin orice mijloc de comunicare acceptat în prealabil de jucător (email, telefon, sms, chat, inbox, notificări push).

Express CashBack

 

"Express CashBack" este oferit în funcție de numărul de evenimente incluse în pariul multiplu (Multi Bet). În cazul în care pierdeți un pariu multiplu care include 3 sau mai multe evenimente, se rambursează un anumit procent din suma pariată.

Sunt luate în considerare evenimentele cu cote de "1.5" sau mai mari, iar valoarea mizei pariului multiplu  (Multi Bet) trebuie să fie de cel puțin 50 RON, cu excepția cazului în care Organizatorul indică altfel în ofertă.

Pariurile anulate nu sunt incluse în calculul numărului de evenimente din Pariul Multiplu . De exemplu, dacă ați făcut un Pariu Multiplu pe 9 evenimente diferite, iar 2 dintre ele nu au avut loc (evenimentul a fost anulat sau amânat și/sau, din alte motive, pariul a fost calculat la cotă "1"), bonusul va fi acordat pentru cele 7 evenimente rămase.

Perioadele în care bonusul va fi activ vor fi comunicate pe website.

Lista sumelor de bonus adăugate pentru diferite numere de evenimente este prezentată mai jos, cu excepția cazului în care Organizatorul indică altfel în ofertă:

Numărul de evenimente

Suma CashBack

3-4

10%

5-6

20%

7

30%

8

40%

9

50%

10 sau mai multe

60%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De exemplu:

Plasați un Pariu Multiplu de 50 RON pe 5 evenimente diferite cu o cotă totală de 18.6.

Primul eveniment (W1) - 1.6

Al doilea eveniment (W2) - 1,7

Al treilea eveniment (Total Peste(2.5)) - 1.8

Al patrulea eveniment (W2) - 1.9

Al cincilea eveniment (W1) - 2

În cazul în care veți pierde pariul, veți primi 20% din suma pariată, ceea ce înseamnă 10 RON în acest caz.

Oferta pentru fiecare campanie de bonusare activă va fi disponibilă pe site sau va fi comunicată prin orice mijloc de comunicare acceptat în prealabil de jucător (email, telefon, sms, chat, inbox, notificări push).

 

Bonus Multi Bet al zilei

Din când în când, Organizatorul oferă un bonus participanților care plasează pariuri multiple (Multi Bets) care îndeplinesc anumite cerințe. Astfel de cerințe pot include unele pariuri speciale, un anumit număr minim de evenimente în Pariuri Multiple, cotele minime ale evenimentelor, precum și combinații ale acestor condiții și/sau alte condiții. În cazul în care cerințele sunt îndeplinite, câștigul participantului este multiplicat cu multiplicatorul suplimentar. În unele cazuri, Organizatorul poate defini Pariuri Multiple cu anumite evenimente fixe, poate stabili valoarea minimă a mizei și poate defini cotele.

Exemplul 1. Pentru un Pariu Multiplu care conține cel puțin 10 evenimente, Organizatorul a stabilit un multiplicator suplimentar egal cu 1.1, iar pentru un Pariu Multiplu care conține cel puțin 4 evenimente cu cote egale cu cel puțin 1.7, Organizatorul a stabilit un multiplicator suplimentar egal cu 1.2.

Opțiunea 1․ Participantul a plasat un Pariu Multiplu care conține 10 evenimente cu o cotă totală de 20. În cazul în care acest Pariu Multiplu este câștigător, câștigul va fi înmulțit cu 1.1, care este multiplicatorul.

Opțiunea 2․ Participantul a plasat un Pariu Multiplu care conține 5 evenimente, fiecare cu o cotă de 2. Cota pariului Pariu Multiplu este egală cu 2 x 2 x 2 x 2 x 2 = 32. În cazul în care acest Pariu Multiplu este câștigător, câștigul va fi înmulțit cu 1,2, care este multiplicatorul.

Opțiunea 3․ Participantul a plasat un Pariu Multiplu care conține 10 evenimente cu cotă de 2 pentru fiecare eveniment, cota totală fiind egală cu 2 x 2 x 2 x 2 x 2 x 2 x 2 x 2 x 2 x 2 = 1024. Acest Pariu Multiplu îndeplinește atât condițiile primului cât și ale celui de-al doilea Pariu Multiplu. În cazul în care acest Pariu Multiplu este câștigător, câștigul final va fi înmulțit cu 1.2, care este multiplicatorul.

Exemplul 2․ Organizatorul a definit un Pariu Multiplu care conține 15 anumite evenimente și a stabilit valoarea mizei la 100 RON. În cazul în care predicțiile sunt corecte pentru 15 evenimente din 15, cota totală pentru Pariu Multiplu va fi de 100, în cazul în care predicțiile sunt corecte pentru 14 evenimente din 15, cota totală va fi de 60, în cazul în care predicțiile sunt corecte pentru 13 evenimente din 15, cota totală va fi de 30. În cazul predicțiile sunt incorecte pentru 3 sau mai multe evenimente, Pariul Multiplu va fi pierdut.

În cazul în care predicțiile sunt corecte pentru 15 evenimente, participantul va primi 100 x 100 = 10.000 RON, în cazul în care predicțiile sunt corecte pentru 14 evenimente, participantul va primi 100 x 60 = 6.000 RON, iar în cazul în care predicțiile sunt corecte pentru 13 evenimente, participantul va avea - 100 x 30 = 3.000 RON.

Oferta pentru fiecare campanie de bonusare activă va fi disponibilă pe site sau va fi comunicată prin orice mijloc de comunicare acceptat în prealabil de jucător (email, telefon, sms, chat, inbox, notificări push).

 

Bonus "Top Multi"

Bonusul Top Multi este disponibil pentru Pariu Multiplu (Multi Bet) ce conține o anumită combinație de rezultate ale unui număr de evenimente alese aleatoriu. Astfel, dacă luăm în considerare cotele suplimentare multiplicate (care sunt definite de Organizator în oferta specifică), cota finală a acestui Pariu Multiplu va fi mai mare decât multiplul cotelor evenimentelor incluse în Pariu Multiplu.

Evenimentele oferite pentru "Top Multi" de către Organizator pot fi alese fie din evenimentele curente, fie din cele care urmează să fie finalizate. Mai multe "Top Multi" pot fi disponibile simultan. Numărul de rezultate ale evenimentelor dintr-un "Top Multi" este definit de către Organizator, iar modificările efectuate de către participant duc la pierderea cotelor multiplicate.

Perioadele în care bonusul va fi activ și valoarea minimă a mizei pentru ca pariurile să fie elgibile pentru Top Multi vor fi comunicate pe website.

De exemplu, organizatorul a declarat următoarele rezultate ale evenimentelor ca fiind "Top Multi":

 Eveniment

Rezultatul evenimentului

Cote câștig

Inter M - Ajax

W 1

1.5

Bayer L - Mainz

X

3

Sharapova M - Ivanovici A

W 2

2.5

 

Cota suplimentară multiplicată pentru Top Multi este de 1.2, iar miza este de 100 RON, dacă nu se specifică altfel în ofertă.

În cazul în care participantul prezice corect rezultatele celor trei evenimente indicate, câștigul său va fi de 100 x 1.5 x 3 x 2.5 x 1.2 = 1,350 RON, unde 100 RON este suma pariată de participant, 1.5, 3 și 2.5 sunt cotele rezultatelor corespunzătoare ale evenimentelor, iar 1.2 este cota suplimentară multiplicată a bonusului. După cum puteți vedea în exemplu, pariul participantului este multiplicat cu cotele corespunzătoare ale tuturor evenimentelor și cu cotele suplimentare multiplicate ale "Top Multi".

7. Oferta pentru fiecare campanie de bonusare activă va fi disponibilă pe site sau comunicată prin orice mijloc de comunicare agreat în prealabil de jucător (email, telefon, sms, chat, inbox, notificări push).

 

Bonus Cash Back Parțial

 

Organizatorul poate oferi participanților bonusul Cash Back Parțial, care reprezintă un procent cuprins între 2% - 90% din mizele puse în joc, pentru unul sau mai multe pariuri necâștigătoare, sau pentru o sumă pierdută într-o anumită perioadă de timp. Condițiile specifice pentru această promoție sunt stabilite de către Organizator și vor fi comunicate pe website.   

De exemplu, promoția poate fi oferită participanților care fac o depunere minimă definită în contul lor de joc, sau participanților a căror sumă pierdută este mai mare decât suma minimă stabilită de Organizator, etc. Organizatorul poate, de asemenea, să definească condiții suplimentare pentru promoții, de exemplu, corelația dintre suma de cash back parțial și suma pierdută în perioada de timp definită, suma maximă de cash out, tipurile de pariuri pentru care câștigul este supus cash back parțial etc.

Exemplul 1. Organizatorul a stabilit o promoție de cash back 100% a pariurilor pierdute în decurs de o săptămână pe piețele de fotbal și tenis pentru participanții care au făcut o depunere inițială de cel puțin 100 RON. Suma maximă care poate fi rambursată a fost stabilită la 500 RON. Participantul a depus 1500 RON, din care a pierdut 1100 RON pariind pe tenis și fotbal. În acest caz, participantului îi vor fi rambursați 500 RON.

Exemplul 2. Organizatorul poate stabili următoarele condiții ale promoției:

În cazul în care, în rezultatul scorului total al tuturor pariurilor plasate în decurs de o lună participantul pierde între 1500 și 2500 RON, i se rambursează 5% din totalul pierdut.

În cazul în care, în rezultatul scorului total al tuturor pariurilor plasate în decurs de o lună participantul pierde între 2510 RON și 4000 RON, i se rambursează 7% din totalul pierdut.

În cazul în care, în rezultatul scorului total al tuturor pariurilor plasate în decurs de o lună participantul pierde mai mult de 4000 RON, i se rambursează 10% din totalul pierdut.

Bonusul este disponibil numai dacă participantul nu a efectuat nicio retragere din contul său în luna respectivă. Orice zi calendaristică a lunii în care Participantul plasează primul său pariu poate fi definită ca fiind începutul lunii, până în aceeași zi a lunii următoare. Organizatorul are dreptul de a modifica în orice moment corelația dintre suma pierdută și suma bonusului. Atunci când promoția este disponibilă, aceasta este afișată în mod expres pe pagina relevantă a web site-ului Organizatorului.

Pentru a retrage bonusul, Organizatorul are dreptul de a stabili condiții de rulaj.

De exemplu, suma bonusului primit trebuie să fi fost pariată de trei ori, pe unul sau mai multe pariuri cu o cotă minimă de 1.50. Fiecare pariu trebuie să fie plasat pe un eveniment cu trei sau mai multe rezultate potențiale. În cazul în care suma bonusului este plasată pe mai multe pariuri, fiecare pariu trebuie să fie plasat pe piețe diferite (de exemplu, diferite tipuri de pariuri pe un singur meci sau un singur tip de pariu pe meciuri diferite).

În cazul în care condițiile de rulaj nu au fost respectate sau dacă există indicii rezonabile că bonusul a fost folosit în mod abuziv, Organizatorul își rezervă dreptul de a anula bonusul și sumele câștigate din bonus.

În cazul în care participantul îndeplinește cerințele pentru mai multe promoții simultan, Organizatorul poate stabili care bonus este disponibil pentru participantul respectiv.

Oferta pentru fiecare campanie de bonusare activă va fi disponibilă pe site sau va fi comunicată prin orice mijloc de comunicare acceptat în prealabil de jucător (email, telefon, sms, chat, inbox, notificări push).

 

 

Bonus la depunere (Deposit Bonus)

 

Organzatorul are dreptul de a oferi o sumă bonus egală cu o parte din depunerea realizată  pentru conturile nou înregistrate (adică participanților care nu au mai deținut niciodată un cont înainte, nu au primit niciodată un bonus cashback de Bun venit și/sau un Bonus de bun venit la depunere). Organizatorul poate decide ca bonusul să fie acordat și conturilor de joc înregistrate, cu respectarea unor condiții specifice (spre exemplu, Organizatorul poate stabili ca oferta să fie aplicabilă tuturor conturilor de joc în care se realizează o depunere într-o anumită perioadă de timp, anterioară intrării în vigoare a ofertei). Dacă nu se specifică altfel în cuprinsul ofertei, bonusul este disponibil pentru prima depunere realizată de la data intrrii în vigoare a ofertei; Organizatorul poate decide să acorde un bonus în valoarea unui procentaj din cea de a doua depunere, realizată după intrarea în vigoare a ofertei de bonusare. Condițiile de acordare a bonusului vor fi menționate în cuprinsul ofertei, care va fi disponibilă pe site și comunicată jucătorilor eligibili prin una dintre modalitățile de comunicare agreate de jucători în prealabil (telefon, sms, chat, email, inbox, notificări push).

Cu excepția cazului în care se specifică altfel în oferta de bonusare care va fi afișată pe pagina web a Organizatorului, Bonusul de bun venit va reprezenta un procent din prima depunere de cel puțin 100 RON. Valoarea bonusului este de maxim 1000 RON. Condiții specifice pentru bonus (de exemplu, valoarea minimă aprimei  depuneri, valoarea bonusului, îndeplinirea procedurilor de verificare a contului de joc, tipurile de joc la care bonusul poate fi utilizat) vor fi definite în oferta specifică.

Organizatorul are dreptul de a stabili condiții suplimentare pentru retragerea bonusului. De exemplu, suma bonusului primit trebuie să fi fost pariată de trei ori, pe unul sau mai multe pariuri cu o cotă minimă de 1.50. Fiecare pariu trebuie să fie plasat pe un eveniment cu trei sau mai multe rezultate potențiale. În cazul în care suma bonusului este plasată pe mai multe pariuri, fiecare pariu trebuie să fie plasat pe piețe diferite (de exemplu, diferite tipuri de pariuri pe un singur eveniment sau un singur tip de pariu pe evenimente diferite).

Oferta pentru fiecare campanie de bonusare activă va fi disponibilă pe site sau va fi comunicată prin orice mijloc de comunicare acceptat în prealabil de jucător (email, telefon, sms, chat, inbox, notificări push).

 

CASH BONUS

În cazul în care oferta este disponibilă, Organizatorul va acorda ca Bonus Cash o sumă sau un procent din sumă prestabilită (spre exemplu, un procent din mizele înregistrate într-o anumită perioadă, un procent din câștigurile realizate, sau un procent din depunerile realizate). Condițiile privind acordarea bonusului (cum ar fi, spre exemplu, valoarea depunerilor, valoarea mizelor înregistrate, verificarea contului de joc) și valoarea minimă sau maximă vor fi menționate în cuprinsul ofertei, care va fi disponibilă pe site sau comunicată jucătroilor eligibili prin prin una dintre modalitățile de comunicare agreate de jucători în prealabil (telefon, sms, chat, email, inbox, notificări push).

Perioada de valabilitate a ofertei, condițiile și termenul de rulare, tipurile de activități la care poate fi utilizat și termenul în care bonusul este transferat în contul de joc vor fi menționate în cuprinsul ofertei.

Dacă nu este prevăzut altfel în cuprinsul ofertei și/sau în secțiunea de activare bonus de pe website, bonusul poate fi utilizat în oricare dintre secțiunile disponibile pe site (pariuri în cotă fixă și cazinou).

Oferta pentru fiecare campanie de bonusare activă va fi disponibilă pe site sau va fi comunicată prin orice mijloc de comunicare acceptat în prealabil de jucător (email, telefon, sms, chat, inbox, notificări push).

 

TG Malta Limited,

Prin reprezentant autorizat,