Uneori, ai nevoie să-ți modifici pariul, să adaugi o nouă selecție sau, de exemplu, să înlocuiești unul dintre pariuri cu o variantă mai bună. Opțiunea unică Bet Edit le permite utilizatorilor să facă modificări în următoarele categorii de bilete deja plasate: "Single" și "Multiple". Pentru a schimba pariurile, este necesar să:

  1. Intri în istoricul contului tău de joc;
  2. Alegi opțiunea de "BetEdit" aflată în fața pariului;
  3. Efectuezi modificările în pariu;
  4. Confirmi modificările.

Dar ce modificări pot fi operate în biletul de pariuri?

5. În cazul unui pariu single, poți adăuga noi selecții pe bilet. În acest fel, un bilet single va deveni pariu multiplu.

EXEMPLU

Spre exemplu, un pariu a fost plasat pe victoria primei echipei în meciul Manchester United – Chelsea. Dar, mai târziu, vrei să adaugi o altă selecție pe acest bilet. De exemplu, succesul celei de-a doua echipe în Inter – Juventus. După adăugare, obții un pariu multiplu.

Manchester United - Chelsea - 1; Inter - Juventus - 2;

2. În cazul unui pariu multiplu, poți să adaugi selecții noi pe bilet sau să le înlocuiești pe cele deja existente cu altele. Opțiunea de înlocuirea a pariului este valabilă doar în următoarele condiții:

Evenimentul pe care îl înlocuiești nu trebuie să se fi desfășurat;

Evenimentul pe care-l înlocuiești nu trebuie să facă parte din secțiunea “Live” a site-ului totogaming.ro;

Cota selecției care înlocuiește trebuie să fie mai mare sau egală cu cea a pariului înlocuit la momentul respectiv, indiferent de cotele specificate în biletul de pariuri;

Pariul nu poate fi înlocuit de același pariu având o cotă mai mare;

Pariul pe care-l înlocuiești trebuie să fie activ la momentul înlocuirii, altfel înlocuirea nu va fi posibilă.

EXEMPLU

Spre exemplu, a fost plasat următorul pariu multiplu.

Manchester United - Chelsea 1; - cotă 1.60; Inter - Juventus 2; - cotă 1.80;

Mai târziu, vrei să adaugi pe biletul multiplu, de exemplu, peste 4.5 goluri la meciul Bayern – Dortmund. După adăugare, vei obține următorul pariu multiplu:

Manchester United - Chelsea 1; - cotă 1.60; Inter - Juventus 2; - cotă 1.80; Bayern – Dortmund peste 4.5 goluri – cotă 2.20;

În plus, poate că nu vei dori să adaugi o selecție pe bilet, ci să înlocuiești una dintre selecții. De exemplu, să incluzi în biletul multiplu pariul "Bayern - Dortmund peste 4.5 goluri", în loc de selecția "Inter – Juventus 2".

Pentru a putea opera această înlocuire, meciul Inter – Juventus nu trebuie să fie încheiat, nu trebuie să facă parte din secțiunea “Live” și cota pariului "Bayern - Dortmund Peste 4.5 Goluri" trebuie să fie mai mare sau cel puțin egală cu cea a pariului "Inter – Juventus 2". În exemplu nostru, 1.80<2.20.

Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, pariul poate fi înlocuit, și, ca rezultat, vom obține următorul bilet multiplu:

Manchester United - Chelsea 1; - cota 1.60; Bayern – Dortmund peste 4.5 goluri; – cota 2.20;

Poți adăuga câte selecții dorești pe biletele single și multiple până atingi limita de 30 de selecții pe biletul de pariuri.

Dacă toate condițiile sunt îndeplinite, poți înlocui toate selecțiile incluse pe biletul multiplu.