Despre Noi


 

 

Proiectul TotoGaming a demarat în 2004, în Erevan, Armenia, unde operează de 20 de ani atât online, cât și în retail. În țara noastră, activitatea se desfășoară exclusiv în mediul online.  Angajamentul, atitudinea de campion și o cultură a excelenței sunt toate prezente în ADN-ul TotoGaming. Atributele sunt evidențiate prin performanță, spargerea stereotipurilor și clișeelor care înconjoară industria de igaming din România.  

 

Scurt Istoric 

 

Fondatorii brandului TotoGaming au adus cu ei experiența acumulată în ani buni petrecuți la Loteria Națională din Armenia. În prezent, în Toto lucrează peste 500 de tineri profesioniști, care contribuie la dezvoltarea continuă și la oferirea unui mediu de joc sigur și captivant. 

 

Misiune și valori 

 

Fie că vorbim de pariuri sportive live sau premeci, pariuri virtuale, sloturi de cazinou, live casino sau jocuri rapide, TotoGaming se preocupă constant de îmbunătățirea serviciilor. Cum face asta? Își ascultă întotdeauna jucătorii și se adaptează din mers dorințelor acestora. Prin onestitate, siguranță, funcționalitate și excelență. Toto leagă toate acestea de o viziune care pune în mijloc jocul responsabil, aspect fundamental pentru toți colegii noștri. 

 

Misiunea și valorile companiei au ca punct central personalizarea mesajului și a ofertelor. Mergem întotdeauna spre Destinația Campionilor cu marile meciuri ale săptămânii, dar și cu sloturi de la furnizorii etalon ai industriei de gambling. Credem în inovație și de aceea ne bazăm foarte mult pe jocurile rapide, precum Rocketon. 

 

TotoGaming dorește să promoveze competițiile de elită, responsabilitatea socială corporativă și excelența în sport. În Armenia, România și, ulterior, în alte țări. 

 

Ce vei găsi la TotoGaming 

 

Am pregătit pentru tine produse deosebite de cazinou și sport: jackpoturi, turnee, servicii unice pe piața de profil din România și campanii frecvente pentru utilizatorii noi și fideli. TotoGaming înseamnă și metode variate de depunere și de retragere. Le avem pe toate cele care contează. Destinația Campionilor e tot mai aproape. Vii și tu?