Joc Responsabil

Introducere

TG Malta Limited consideră jocurile online ca fiind un mijloc de divertisment care are ca scop asigurarea unei experiențe plăcute. Cunoaștem bine și suntem conștienți că, din păcate, în anumite circumstanțe, pentru unele persoane, astfel de jocuri pot înceta să mai fie o distracție inofensivă și pot deveni o problemă serioasă - jocurile de noroc pot crea dependență în timp. Politica de joc responsabil a TG Malta Limited stabilește angajamentul TG Malta Limited de a minimiza efectele negative ale jocurilor de noroc problematice și de a promova practicile de joc responsabil. Pentru a-i ajuta pe utilizatorii noștri să joace jocuri de noroc în mod responsabil, am pus la dispoziție mai multe instrumente pe site-ul nostru:

Limite la depuneri

Toți jucătorii au  posibilitatea de a stabili limite la depuneri atât pentru Sportsbook și Casino

Clienții au la dispoziție posibilitatea de a seta limite zilnice, săptămânale, lunare la depuneri. În cazul în care atingeți limitele în vigoare pentru contul dvs. de joc, veți fi împiedicat să efectuați depuneri în contul dvs. Puteți oricând să vă schimbați sau să eliminați limitele. Scăderea limitelor va avea efect imediat. Dacă doriți să creșteți sau să eliminați limitele, aceasta va intra în vigoare după minim 48 de ore de la solicitarea dumneavoastră scrisă.

Verificarea realității

Un mesaj de avertizare va fi trimis automat de platforma de jocuri de noroc la fiecare 60 de minute informând jucătorul despre timpul petrecut la joc

Autoexcludere permanentă sau temporară

Clienții au posibilitatea de a se autoexclude de pe platforma noastră, fie că este vorba de o autoexcludere temporară sau permanentă. O dată autoexclus veți avea acces doar pentru a vă conecta în cont (login) și pentru a vă retrage fondurile din balanță, orice altă activitate pe platformă fiind restricționată.

În cazul în care optați pentru autoexcludere, nu veți putea modifica această cerere înainte de expirarea perioadei de autoexcludere temporară sau înainte de expirarea a minimum 6 luni în cazul autoexcluderii permanente.

Transmiterea unei cereri de autoexcludere nu va elibera jucătorul de obligația de a efectua orice acțiune necesară pentru verificarea identității sau a altor informații înregistrate în contul de joc sau orice altă acțiune necesară pentru îndeplinirea obligațiilor legale ale Operatorului.

Pentru a vă autoexclude permanent trebuie să contactați serviciul de asistență clienți. Vă rugăm să rețineți că o solicitare de anulare a unei cereri de autoexcludere permanentă nu poate fi implementată mai devreme de 6 luni de la aplicarea autoexcluderii permanente. O dată selectată opțiunea de auto-excludere permanentă, decizia este definitivă și irevocabilă.

Pentru a vă autoexclude temporar, trebuie să accesați secțiunea „Joc responsabil” de pe website-ul Operatorului, să alegeți o perioadă de auto-excludere, precum și motivul acesteia.

Odată ce vă autoexcludeți temporar de pe site-ul Operatorului, contul dumneavoastră va fi restricționat pentru 24 de ore și un email de confirmare va fi trimis la adresa de email folosită pentru înregistrarea pe site. Pentru a activa autoexcluderea temporară, trebuie să confirmați cererea de autoexcludere în termen de 24 de ore prin intermediul linkului din emailul de confirmare trimis. Dacă nu confirmați autoexcluderea temporară în termen de 24 de ore de la depunerea acestei cereri, restricțiile vor fi eliminate din contul dumneavoastră și contul va deveni activ. Veți găsi informații suplimentare sub secțiunea "Joc responsabil" pe site.

O dată expirată, veți primi un mesaj automat la adresa de e-mail indicată în contul dvs. prin care sunteți notificați că este permisă utilizarea contul dvs.

Time-out (întreruperea accesului la joc)

În secțiunea „Joc responsabil” a platformei, Operatorul oferă jucătorilor posibilitatea de a întrerupe accesul la platformă pentru o perioadă predeterminată de 7 zile. Pe perioada de time-out, platforma nu va permite conectarea în cont (login) pentru perioada predefinită.

Protecția minorilor

În conformitate cu cerințele legale, este ilegal ca orice persoană cu vârsta sub 18 ani să participe la activitățile de jocuri de noroc oferite pe platformă sau să deschidă un cont de joc pe platformă. TG Malta Limited efectuează o verificare a vârstei pentru toți Clienții pentru a preveni participarea persoanelor sub 18 ani la activitățile de jocuri de noroc.

Alte măsuri

Pentru a oferi cel mai bun suport clienților noștri, toată corespondența lor privind Jocul Responsabil este centralizată de echipa de suport clienți, care de asemenea lucrează pentru a dezvolta sugestii pentru clienți cu privire la jocul responsabil și cum pot participa responsabil la joc. În cazurile în care se constată că există o dependență de jocuri de noroc, participarea la oferta de jocuri de noroc va fi interzisă și clientului i se va oferi suport și sfaturi despre cum să găsească ajutor specializat.

Clauză finală

Prin utilizarea instrumentelor disponibile de Joc Responsabil, Clienții noștri vor putea controla timpul și banii pe care îi cheltuiesc pe jocurile online. Responsabilitatea personală individuală joacă un rol important în utilizarea instrumentelor de Joc Responsabil pe care le oferim. Dacă, cu toate acestea, considerați că jocurile online v-au provocat o dependență de jocuri de noroc și nu sunteți capabil să vă controlați și, în consecință, să evitați utilizarea instrumentelor de Joc Responsabil, vă îndemnăm să solicitați sfatul unui specialist în jocuri de noroc.

În cazul în care ați observat o dependență de jocurile de noroc la cineva din comunitatea dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați.

 

TG Malta Limited,

Prin reprezentant autorizat,