Politică de confidențialitate

1. DISPOZIȚII GENERALE

1.1. TG Malta Limited, înregistrată sub numărul 90076/2019, cu sediul în Level 3, (Suite No. 3154), Tower Business Centre, Tower Street, Swatar, Birkirkara Bkr 4013, Malta, având sediu permanent desemnat în București, Sector 1, Str. Ion Câmpineanu, nr. 2, România (denumită în continuare "Toto", "noi", "nouă" sau "al nostru") operează site-ul www.totogaming.ro, furnizând diverse jocuri online care sunt puse la dispoziție pe site-ul menționat (denumit în continuare "Serviciul"). Ne-am luat angajamentul să vă protejăm și să vă respectăm confidențialitatea și să vă asigurăm securitatea atunci când accesați și utilizați Serviciile noastre. Această Politică de confidențialitate vă informează cu privire la politicile și practicile noastre privind colectarea, stocarea, utilizarea, schimbul și divulgarea datelor cu caracter personal atunci când utilizați Serviciul nostru, precum și cu privire la drepturile pe care le aveți asociate cu datele dvs. personale. Această Politică de confidențialitate se aplică indiferent dacă accesați site-ul web prin intermediul unui computer personal, al unui dispozitiv mobil sau al oricărei alte tehnologii sau dispozitive.

1.2. Utilizăm datele dvs. personale pentru a furniza și îmbunătăți Serviciul, pentru a verifica activitatea dvs. pe platforma Toto și pentru a personaliza ofertele în funcție de preferințele dvs. Prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor în conformitate cu această politică. Dacă vă solicităm datele dvs. personale pentru un motiv secundar, vă vom cere direct consimțământul dvs. expres sau vă vom oferi posibilitatea de a spune nu.

1.3. Cu excepția cazului în care sunt definiți altfel în această Politică de confidențialitate, termenii utilizați în această Politică de confidențialitate au aceleași semnificații ca în Termenii și condițiile noastre generale, accesibile la www.totogaming.ro.

 

2. INFORMAȚII DE CONTACT

2.1. Toto este un operator de date cu sediul în Malta. Adresa noastră este:  Level 3, (Suite No. 3154), Tower Business Centre, Tower Street, Swatar, Birkirkara Bkr 4013, Malta și sediu permanent desemnat în București, Sector 1, Str. Ion Câmpineanu, nr. 2, România.

2.2. Dacă aveți întrebări, preocupări sau plângeri cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să contactați Responsabilul nostru cu protecția datelor prin e-mail la adresa [email protected].

 

3. DATELE PE CARE LE COLECTĂM ȘI SCOPUL COLECTĂRII

3.1. Colectăm mai multe tipuri diferite de informații în diverse scopuri pentru a vă oferi și îmbunătăți Serviciul nostru. În timpul utilizării Serviciului nostru, vă putem solicita să ne furnizați anumite informații de identificare personală care pot fi utilizate pentru a vă contacta sau identifica ("Date cu caracter personal").

3.2. Datele cu caracter personal prelucrate de Toto pot include, dar nu se limitează la:

- numele și prenumele dvs;

- data nașterii;

- adresa, județul, codul poștal, orașul, țara;

- CNP;

- adresa de e-mail;

- număr de telefon/mobil;

- scanare/fotografie a pașaportului/carte de identitate;

- combinația numelui de utilizator unic și a parolei pentru contul dumneavoastră;

- informații bancare;

- înregistrarea tuturor comunicațiilor pe internet și detalii despre vizitele dvs. pe site-ul nostru;

- informații tehnice legate de modul în care utilizați produsele noastre, cum ar fi tipul de

dispozitiv pe care îl utilizați și browserul pe care îl folosiți pentru a accesa Website-ul nostru;

- informații de plată și detalii despre tranzacțiile pe care le efectuați prin intermediul site-ului, inclusiv plățile, retragerile și pariurile dumneavoastră;

- comunicări cu noi sau cu angajații noștri, de exemplu, apeluri, e-mailuri și mesajele trimise prin intermediul formularului;

- informații privind locația dvs., inclusiv adresa IP și informații despre trafic;

- orice informații suplimentare pe care le trimiteți prin intermediul site-ului;

NU colectăm nicio categorie specială de date cu caracter personal despre dumneavoastră (aceasta include detalii privind originea rasială sau etnică, opiniile politice, convingerile religioase sau filozofice sau apartenența la sindicate și prelucrarea datelor genetice, a datelor biometrice pentru identificarea dumneavoastră unică, a datelor privind sănătatea sau a datelor privind viața sexuală sau orientarea sexuală). De asemenea, nu colectăm informații despre condamnări penale și infracțiuni.

3.3. Pentru a vă furniza Serviciul nostru, Toto colectează și utilizează următoarele date cu caracter personal:

a) în scopul înregistrării contului dvs. de joc, prelucrăm date de identificare personală, date de contact, informații financiare, informații de conectare, informații de localizare; Colectarea datelor cu caracter personal este obligatorie pentru furnizarea serviciului, prin urmare, în cazul nefurnizării informațiilor, înregistrarea este refuzată;

b) în scopul verificării identității dumneavoastră și a datelor de contact, prelucrăm datele de identificare personală, activitatea de pariuri, informații financiare, informații de conectare, informații de localizare; Verificarea identității clienților noștri este obligatorie prin lege.

Necomunicarea acestor date va duce la suspendarea / închiderea contului de joc și respingerea oricărei cereri de retragere;

c) în scopul efectuării operațiunilor financiare, prelucrăm date de identificare personală și informații financiare; Verificarea identității clienților noștri și a informațiilor financiare este obligatorie prin lege. Necomunicarea acestor date va duce la suspendarea / închiderea contului de joc și la respingerea sau anularea oricărei cereri de retragere;

d) în scopul monitorizării și evaluării activității de jocuri de noroc pentru a preveni acțiuni ilegale/rezolvarea cererilor, reclamațiilor și a eventualelor probleme tehnice, prelucrăm date de identificare personală, date de contact, activitatea de pariere, informații financiare, informații de conectare, informații de localizare; Monitorizarea activității de joc este obligatorie, prin lege. Neîndeplinirea dreptului de a colecta și utiliza datele va duce la închiderea contului și la imposibilitatea de a executa contractul nostru;

e) în scopul monitorizării și evaluării activității de jocuri de noroc pentru dezvoltarea afacerii, prelucrăm date de identificare personală, activitatea de pariuri, datele financiare informații, informații de conectare, informații de localizare; Monitorizarea activității de jocuri de noroc pentru dezvoltarea afacerii este un interes legitim, în cazul în care nu ne este permisă utilizarea informațiilor, nu vom putea să vă oferim bonusuri și nici o experiență de joc personalizată.

f) în scopul monitorizării și evaluării activității de jocuri de noroc pentru a genera oferte și bonusuri personalizate, prelucrăm date de identificare personală, activitatea de pariere, informații financiare, informații de conectare, informații de localizare; Această monitorizare este un interes legitim, dacă nu ni se permite să folosim aceste informații, nu vom putea să vă oferim bonusuri, nici experiență de joc personalizată.

g) în scopul asigurării și îmbunătățirii funcționalității de chat (TotoChat), prelucrăm date de identificare personală (pseudonim și ID de utilizator, alocate la înregistrarea pe chat), informații de conectare, informații de localizare, date analitice agregate (precum istoricul activității pe TotoChat); Această prelucrare este un interes legitim, respectiv interesul legitim Toto de a asigura utilizatorilor o funcționalitate suplimentară, a cărei utilizare este facultativă și voluntară, care ne permite să îmbunătățim experiența ta ca utilizator; apreciem că prin această prelucrare nu le sunt afectate drepturile și libertățile fundamentale utilizatorilor. În anumite cazuri, datele, inclusiv mesajele trimise în camerele de chat, pot fi prelucrate și pentru a respecta legile aplicabile Toto. În cazul în care nu este permisă utilizarea informațiilor, nu vom putea să vă oferim acces la funcționalitatea de chat.

h) în scopul trimiterii de buletine informative și informații despre campanii, promoții și oferte, prelucrăm date de identificare personală și detalii de contact; Această prelucrare va face obiectul unei cereri de permisiune separate din partea dumneavoastră, dacă nu ni se permite să folosim informațiile, nu vom putea să vă trimitem buletine informative sau să vă informăm despre campanii, promoții și oferte;

i) în scopul raportării către autoritățile legale sau de reglementare, prelucrăm datele de identificare personală, activitatea de pariere, detalii de contact, informații financiare, informații de conectare, informații de localizare; Monitorizarea activității de pariere este obligatorie, conform legii, neîndeplinirea dreptului de colectare și utilizare a datelor va duce la suspendarea/închiderea contului și la imposibilitatea de a executa contractul nostru.

j) în scopul dezvoltării afacerii, putem prelucra date de identificare personală ale utilizatorilor, precum nume și prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, data nașterii, sex, prin transmiterea acestora către companii terțe neafiliate care prestează servicii de promovare pentru noi (precum Meta Platforms Ireland Limited); această prelucrare nu conduce la contactarea în scop de marketing sau afișarea de reclame către persoanele vizate ale căror date le divulgăm către prestatorul/prestatorii noștri de servicii; Această prelucrare va face obiectul unei cereri de permisiune separate din partea dumneavoastră, dacă nu ni se permite să folosim informațiile, nu vom putea să le folosim în acest scop.

   

3.4. Informațiile prelucrate de Toto sunt:

a) informații pe care ni le furnizați direct, de exemplu, atunci când vă creați contul;

b) informațiile pe care le obținem atunci când utilizați serviciile noastre, cum ar fi datele de localizare și de utilizare și informații despre dispozitiv;

c) informații obținute din alte surse, cum ar fi partenerii Toto terțe părți care utilizează cheile API ale Toto.

3.5. Pentru a vă proteja atât pe dvs. cât și pe noi, folosim servicii furnizate de terți pentru a ne ajuta să decidem dacă să acceptăm tranzacții de la dvs. prin evaluarea metodei dvs. de plată și a dispozitivelor pe care le utilizați pentru a vizita site-ul nostru. Aceste servicii terțe verifică dacă dispozitivul sau metoda de plată a fost identificat cu tranzacții frauduloase sau abuzive în trecut, cum ar fi cazuri raportate de furt de identitate, abuzuri de promoții sau fraude cu carduri de credit.

 

4. BAZA LEGALĂ A PRELUCRĂRII

4.1. Prelucrarea datelor cu caracter personal este legală dacă:

a) datele au fost prelucrate în conformitate cu cerințele legii (Legea privind protecția datelor, capitolul 440 din Legile Maltei și Regulamentul \GDPR), iar persoana vizată și-a dat consimțământul cu privire la aceasta, cu excepția cazurilor prevăzute în mod direct de lege și alte dispoziții legale, sau

b) datele care fac obiectul prelucrării sunt obținute din surse de date cu caracter personal disponibile public.

 

5. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

5.1. Informațiile referitoare la datele cu caracter personal care ne-au devenit cunoscute sunt considerate ca fiind informații confidențiale și sunt protejate prin lege.

5.2. Angajații noștri și alți parteneri responsabili de serviciile și asistența dumneavoastră care au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal prelucrate în scopul îndeplinirii sarcinilor lor au semnat un acord de confidențialitate și sunt avertizați cu privire la posibile sancțiuni disciplinare, civile și penale în cazul încălcării normelor și cerințelor legislației aplicabile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

6. CUM FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

6.1. În general, vom utiliza informațiile pe care le primim despre dvs. fie direct, fie indirect, în următoarele scopuri:

- pentru a furniza și menține Serviciul nostru;

- pentru a vă notifica cu privire la modificările aduse Serviciului nostru;

- pentru a ne asigura că jucați în mod responsabil;

- pentru a respecta obligațiile noastre legale și de reglementare;

- pentru a procesa tranzacțiile dvs. financiare și de pariere online;

- pentru a vă permite să participați la caracteristicile interactive ale Serviciului nostru atunci când alegeți să faceți acest lucru;

- pentru a vă permite să utilizați și pentru a îmbunătăți funcționalitatea de chat;

- pentru a oferi asistență pentru clienți;

- pentru a colecta analize sau informații valoroase, astfel încât să ne putem îmbunătăți Serviciul nostru;

- pentru a monitoriza utilizarea Serviciului nostru;

- pentru a detecta, a preveni și a rezolva probleme tehnice;

- pentru a vă personaliza experiența pe site-ul nostru;

- pentru a gestiona orice cerere/reclamație sau sugestie pe care ne-o transmiteți;

- pentru a vă furniza știri, oferte speciale și informații generale despre alte bunuri, servicii și evenimente pe care le oferim și care sunt similare cu cele pe care le-ați accesat sau utilizat deja, numai dacă ați optat să primiți astfel de informații;

- pentru dezvoltarea afacerii.

6.2. În mod specific, vom utiliza datele pe care ni le furnizați (fie direct, fie indirect) pentru: a încheia sau executa o relație contractuală cu dvs., a realiza interesul nostru legitim, atunci când este și în interesul dvs. și drepturile și libertățile dvs. fundamentale nu sunt afectate, pentru a întreprinde o activitate de prelucrare bazată pe consimțământul dumneavoastră sau pentru a respecta o obligație legală.

 

7. CU CINE PARTAJĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

7.1. Datele dvs. personale nu vor fi dezvăluite unor terțe părți, cu excepția cazului în care o astfel de dezvăluire este necesară pentru procesarea cererilor dvs. în legătură cu participarea dvs. la jocuri sau este impusă de lege. În cazurile în care furnizorii sau partenerii de afaceri ai Toto sunt responsabili pentru părți din funcția generală a software-ului, datele dvs. personale le pot fi dezvăluite acestora. Pentru a vă oferi un serviciu eficient, Toto poate partaja datele dumneavoastră cu furnizori de servicii care pot fi situați în diferite părți ale lumii, dar numai în scopurile specificate; spre exemplu, putem dezvălui date cu caracter personal către compania contractată de noi pentru a asigura funcționalitatea tehnică a TotoChat și pentru a colecta analize ale comportamentului tău pe TotoChat.

7.2. Anumite companii terțe neafiliate, agenți sau contractori independenți furnizează servicii esențiale pentru capacitatea noastră de a vă oferi produsele noastre de jocuri de noroc, ne ajută să întreținem site-ul nostru web sau ne furnizează alte servicii administrative, de exemplu cele care ne furnizează software-ul și jocuri pentru site-ul nostru web, servicii bancare și de plată, servicii de verificare a identității, de prevenire a fraudelor sau de gestionarea riscurilor.

Este posibil să fim nevoiți să partajăm unele dintre informațiile dvs. cu aceste terțe părți, dintre care unele dintre acestea pot avea sediul în afara țării noastre de reședință, pentru a vă putea oferi Serviciile noastre.

În plus, anumite companii terțe neafiliate furnizează alte tipuri de servicii către noi, precum servicii de promovare, către care putem transmite anumite informații ale dumneavoastră.

În toate aceste cazuri, ne asigurăm că terța parte are aranjamente adecvate de securitate și confidențialitate în vigoare, astfel încât datele dvs. să fie protejate.

De asemenea, încercăm să ne asigurăm că aceste terțe părți neafiliate nu vor utiliza informațiile personale în alt scop decât pentru a furniza serviciile pentru care sunt responsabile.

De asemenea, încheiem contracte cu aceste părți terțe care le obligă să respecte a standarde de confidențialitate impuse de lege în gestionarea informațiilor dumneavoastră personale și să utilizeze informațiile numai pentru scopurile pentru care le-au fost transmise. Părțile terțe furnizează publicului detalii despre prelucrarea datelor prin intermediul site-urilor lor web sau al oricăror altor mijloace de comunicare disponibile.

7.3. De asemenea, este posibil să ni se ceară să dezvăluim informațiile dumneavoastră autorităților guvernamentale, cum ar fi poliția sau autoritățile noastre de reglementare, pentru a respecta obligațiile noastre legale. De asemenea, informațiile cu caracter personal pot fi partajate cu autoritățile de reglementare, agențiile sau organismele sportive relevante în cazul în care există suspiciuni de implicare în trucarea meciurilor sau încălcarea reglementărilor sportive. În special aceste autorități sunt:

a) Autoritățile române din domeniul jocurilor de noroc;

b) Organismele guvernamentale din domeniul sportului (de exemplu, FIFA, CIO, TIU)

c) Agențiile de combatere a spălării banilor și a finanțării terorismului (AML/CTF);

d) Organismele de aplicare a legii din România;

Acest lucru poate include, de asemenea, schimbul de informații cu alte companii și organizații (de ex. bănci, instituții de credit) din interiorul sau din afara UE din motive de protecție împotriva fraudei și a reducerii riscului de credit. Aceste entități pot utiliza apoi informațiile dvs. personale pentru a investiga și a acționa cu privire la orice astfel de încălcări, în conformitate cu procedurile lor.

7.4. De asemenea, putem dezvălui informații în cazul în care este necesar pentru a pune în aplicare sau pentru a aplica termenii noștri de utilizare, după cum se menționează în Termenii și condițiile generale, sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranța, ori a clienților noștri sau a altor persoane.

7.5. În cazul vânzării afacerii noastre sau al unui alt eveniment de afaceri, care ne determină să transferăm datele dvs. cu caracter personal către o terță parte, veți fi notificat prin e-mail sau prin anunț postat pe site-ul nostru, pentru a vă explica identitatea noului operator de date și opțiunile dvs. în ceea ce privește datele dvs. personale.

7.6. Site-ul nostru poate conține linkuri către și de pe site-urile web ale unor organizații terțe. Vă rugăm să rețineți că aceste site-uri web pot avea propriile lor politici de confidențialitate și că nu acceptăm nicio responsabilitate de niciun fel pentru aceste politici. Vă rugăm să verificați cu atenție aceste politici înainte de a vă trimite orice date cu caracter personal.

7.7. Fără a aduce atingere celor de mai sus, Toto poate publica detalii despre câștigurile specifice ale unor jucători pe site-urile proprii și, din când în când, pe alte site-uri web. Astfel de publicații vor include numele de utilizator al jucătorului în cauză și suma câștigată, iar dumneavoastră sunteți de acord și aprobați prin prezenta astfel de publicații pe site-uri.

7.8. Nu vom dezvălui informațiile dvs. personale cu terțe părți din afara Uniunii Europene, în țări în care nu există un regim adecvat de protecție a datelor. Cu toate acestea, în cazul în care are loc un astfel de transfer de date, vom lua toate măsurile rezonabile posibile pentru a ne asigura că datele dvs. sunt tratate la fel de sigur ca și în UE/SEE și în conformitate cu această Politică de confidențialitate și cu legislația aplicabilă. De fiecare dată când transferăm datele dvs. cu caracter personal în afara SEE, ne vom asigura că există un nivel similar de protecție prin intermediul uneia dintre următoarele măsuri de protecție:

a) vom transfera datele dvs. cu caracter personal în țările în care Comisia Europeană a demonstrat că oferă un nivel adecvat de securitate pentru datele dvs. cu caracter personal.

b) atunci când folosim anumiți furnizori de servicii, vom putea utiliza anumite modele de contracte furnizate și aprobate de Comisia Europeană, care oferă datelor cu caracter personal aceeași protecție pe care acestea o au în Europa.

c) atunci când folosim furnizori din SUA, vom putea transfera datele dacă aceștia oferă condiții de protecție similare pentru datele partajate între UE și SUA.

7.9. Cu consimțământul prealabil al utilizatorilor, Toto poate trimite datele cu caracter personal ale utilizatorilor către aceleași sau către alte părți terțe decât cele menționate mai sus, în alte condiții și pentru alte motive decât cele descrise în această Politică.

 

8. CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ

8.1. Păstrăm datele dvs. personale atât timp cât este necesar pentru scopul pentru care acestea au fost obținute inițial, în conformitate cu principiile de Minimizare a datelor și de Limitare a stocării.

Pentru a determina perioada de păstrare adecvată a datelor dvs., ținem cont de valoarea, natura și sensibilitatea datelor, de riscul potențial de prejudicii cauzate de utilizarea sau divulgarea neautorizată a datelor dvs. personale, de scopurile pentru care prelucrăm datele și de faptul că putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace legale.

8.2. Vom păstra datele dvs. timp de minimum 5 ani după încetarea relațiilor cu clienții din motive legale sau în scopuri legitime, cum ar fi: spălarea banilor, protecția jucătorilor, aplicarea legii civile, aplicarea legii penale, impozitarea, soluționarea litigiilor juridice.

 

9. CUM VĂ PROTEJĂM DATELE PERSONALE

9.1. Pentru a vă proteja datele dvs. personale, luăm toate măsurile posibile pentru a asigura păstrarea în siguranță a datelor dvs. personale și urmăm cele mai bune practici din industrie pentru a ne asigura că acestea nu sunt pierdute în mod necorespunzător, utilizate, accesate, divulgate, modificate sau distruse în mod necorespunzător. În acest sens, stocăm toate datele dvs. personale într-o bază de date criptată și protejată prin parolă, care se află în rețeaua noastră securizată în spatele un software firewall activ de ultimă generație.

 

10. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

10.1. Sunteți o persoană vizată, datele dvs. personale vă aparțin, deci aveți drepturi asupra datelor dvs. personale. Unele dintre aceste drepturi se aplică numai în anumite circumstanțe. În conformitate cu legislația în vigoare, drepturile dvs. fundamentale sunt următoarele:

- Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră - care se realizează prin intermediul acestei Politici de confidențialitate;

- Dreptul de a vă retrage consimțământul acordat anterior - atunci când prelucrarea a fost bazată pe consimțământul dumneavoastră și nu există un alt temei pentru prelucrare; Vă rugăm să rețineți că retragerea consimțământului nu va invalida nicio prelucrare consimțită anterior;

- Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea competentă în materie de protecție a datelor cu caracter personal din România sau de a vă adresa justiției;

- Dreptul de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal - aveți dreptul de a primi o copie a datelor pe care le deținem sau le prelucrăm despre dumneavoastră;

- Dreptul de a rectifica orice date cu caracter personal care sunt incorecte, incomplete sau neactualizate - aveți dreptul de a ne cere să modificăm/completăm datele pe care le prelucrăm despre dvs. atunci când considerați că trebuie să facem acest lucru;

- Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite circumstanțe - aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal și suntem obligați să satisfacem o astfel de solicitare atunci când se aplică anumite condiții;

- Dreptul la portabilitatea datelor - aveți dreptul de a ne solicita să furnizăm unei alte companii pe care o desemnați anumite aspecte cu privire la datele dvs. personale;

- Dreptul de a vă opune la orice prelucrare a datelor acolo unde o facem în interesul nostru legitim

 - Dreptul la ștergere ("dreptul de a fi uitat") - acest drept vă permite să solicitați, în anumite circumstanțe, atunci când nu avem niciun alt temei pentru prelucrarea datelor dumneavoastră, să ștergem datele dvs. și să nu le mai prelucrăm în viitor.

- Dreptul de a contesta o decizie luată în întregime prin prelucrare automată, pentru a vă exprima punctul de vedere și să solicitați ca o persoană să revizuiască decizia.

10.2. Vă rugăm să rețineți că aceste drepturi nu sunt absolute și că cererile sunt supuse oricăror drepturi aplicabile, cerințe legale aplicabile, inclusiv reglementărilor privind jocurile de noroc și alte cerințe legale și etice de raportare sau obligații de păstrare a documentelor.

10.3. Vom evalua cererea dvs. și vă vom răspunde cu privire la evoluția și rezultatul cererii (soluționarea cererii, soluționarea parțială a cererii, respingerea cererii) cât mai curând posibil și, în orice caz, în termen de cel mult o lună de la data depunerii cererii.

10.4. Dacă doriți mai multe informații sau dacă doriți să vă exercitați drepturile, puteți depune o cerere la [email protected]. În cazul în care aveți nelămuriri cu privire la drepturile dumneavoastră, nu uitați că aveți întotdeauna dreptul de a depune o plângere la un Autoritatea de reglementare în domeniul protecției datelor, și anume la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod poștal 010336, București, România, Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212, E-mail [email protected].

 

11. PROFILARE

11.1. Colectăm datele dvs. personale, inclusiv comportamentul tranzacțional, activitatea de jocuri de noroc și practicile de joc, cookie-uri și informații de geolocalizare, printre altele, pentru a vă oferi vizualizări și servicii personalizate și adaptate la preferințele dvs. Activitatea de profilare ne permite să vă prezentăm o vizualizare și o experiență personalizate pe site-ul nostru web.

11.2. Activitatea de profilare ne permite, de asemenea, să detectăm și să raportăm un potențial comportament fraudulos și încălcarea Termenilor și condițiilor noastre, potențiale practici de spălare a banilor și potențiale probleme privind jocul responsabil, în conformitate cu obligațiile noastre de reglementare/legale de raportare a unor astfel de incidente la autorităților relevante.

11.3.    Pentru a rezuma cele menționate mai sus, activitatea de profilare este considerată necesară pentru următoarele scopuri:

a) Motive de marketing: Puteți primi oferte personalizate, buletine informative și informații generale, campanii generale de marketing, precum și o experiență de joc personalizată;

b) Motive legate de jocul responsabil: În cazul în care comportamentul dvs. de joc de noroc este considerat ca fiind "la risc" și sunteți considerat dependent sau declarați că sunteți, contul dvs. va fi închis pentru propria dvs. protecție, în conformitate cu Termenii și condițiile noastre;

c) Motive antifraudă: Dacă se constată că ați încălcat Termenii și Condițiile noastre (de ex. având două (sau mai multe) conturi active pe site-ul nostru, contul (conturile) dvs. va (vor) fi închis(e) și activitatea dvs. de pariere va fi anulată, în conformitate cu Termenii și Condițiile noastre;

d) motive AML/CTF: Dacă, în conformitate cu profilul dvs., activitatea dvs. este considerată suspectă din punct de vedere al spălării banilor, atunci, activitatea dvs. va fi raportată la organele de aplicare a legii din țările în care operăm, în conformitate cu Termenii și Condițiile noastre.

 

12. POLITICA PRIVIND COOKIE-URILE

12.1. Pentru a face vizita dvs. pe site-ul web mai accesibilă, pentru a ține evidența vizitelor pe site și pentru a îmbunătăți serviciul, Operatorul colectează o mică bucată de informații trimise de browserul dvs., numită cookie. Dacă doriți, puteți să dezactivați colectarea de cookie-uri (vă rugăm să consultați instrucțiunile browserului dumneavoastră cu privire la modul în care puteți face acest lucru). Cu toate acestea, trebuie să rețineți că dezactivarea cookie-urilor vă poate restricționa utilizarea site-urilor.

12.2. Cookie-urile sunt fișiere text care conțin o cantitate mică de informații care sunt descărcate pe dispozitivul dvs. atunci când vizitați un site web. În general, acestea sunt utilizate de majoritatea site-urilor web pentru a vă îmbunătăți experiența online și pentru a se asigura că conținutul și funcțiile sunt livrate și utilizate mai în mod eficient.

12.3. Cookie-urile îndeplinesc diferite funcții. De exemplu, unele module cookie sunt cookie-uri de sesiune, care sunt descărcate temporar pe dispozitivul dvs. pentru perioada în care navigați un anumit site web; aceste module cookie vă pot permite să navigați între pagini mai eficient sau să permită site-urilor web să rețină preferințele pe care le selectați. Alte cookie-uri sunt cookie-uri persistente, care pot fi utilizate pentru a ajuta site-urile web să vă rețină ca vizitator care revine sau pentru a asigura reclamele pe care le primiți sunt mai relevante pentru nevoile și interesele dumneavoastră specifice.

12.4. Principala utilizare a modulelor cookie pe site-ul nostru web, fie direct de către noi înșine, fie de către partenerul (partenerii) ales(i) de noi, este: să vă permită să economisiți timp și să facilitați accesul viitor la site; să identifice modul în care oamenii navighează pe site-ul nostru web pentru a îmbunătăți Serviciul nostru, conținutul și eficiența comunicărilor noastre; să colecteze și să partajeze date despre dispozitive pentru a detecta și a preveni dispozitivele asociate cu frauda și spălarea de bani; să identifice neregulile din conturi și dispozitive și să detecteze și să prevină tranzacțiile frauduloase și abuzurile asupra conturilor noastre de client și a Serviciilor noastre.

12.5. Sunteți de acord că Toto poate, din când în când, să plaseze cookie-uri pe dispozitivul dvs. pentru a salva informații (cum ar fi numele de utilizator, alte detalii personale, adresa de e-mail, informații despre dispozitiv, cum ar fi modelul și adresa IP a acestuia) pentru a utiliza pe deplin funcționalitatea și Serviciile de pe site-ul nostru și pentru a permite browserului dvs. să vă identifice ca utilizator. Acest lucru vă permite să nu aveți nevoie să reintroduceți aceste informații de fiecare dată când vizitați site-ul Toto. Aceste module cookie nu pot fi utilizate pentru a rula programe sau să livreze viruși pe computerul dvs. și vă sunt atribuite în mod unic. Aceste cookie-uri pot fi citite numai de către serverul (serverele) web care a (au) plasat cookie-urile pe dispozitivul dvs.

12.6. În orice moment puteți modifica setările browserului dvs. pentru a bloca unele sau toate cookie-urile de la Toto.

Cu toate acestea, dacă blocați cookie-urile de la Toto, este posibil ca unele sau toate funcțiile site-ului web să nu funcționeze cum sunt prevăzute. De exemplu, este posibil să nu puteți plasa efectiv niciun pariu.

12.7. Informații suplimentare despre cookie-uri pot fi găsite la: www.allaboutcookies.org și www.ec.europa.eu/ipq/basics/leqal/cookies/index en.htm.

 

13.  OPERATORI ASOCIAȚI

13.1. Este posibil ca anumite activități de prelucrare să fie desfășurate de Toto în comun cu un alt operator de date, împreună având calitatea de operatori asociați.

13.2. În sensul paragrafului anterior, indicăm activitatea de prelucrare menționată la art. 3.3 punctul j) de mai sus, în cadrul căreia Meta Platform Ireland Limited (Meta Ireland) este operator asociat Toto pentru prelucrarea comună astfel desfășurată.

Informații privind activitatea de prelucrare, conform art. 13 (1) (a) și (b) din GDPR pot fi găsite în cadrul Politicii de Confidențialitate a Meta Ireland la https://www.facebook.com/about/privacy. În același sens, mai multe informații cu privire la modalitatea în care Meta Ireland prelucrează date cu caracter personal, inclusiv temeiul legal pe care se bazează Meta Ireland și modalitățile în care pot fi exercitate drepturile persoanelor vizate în raport cu Meta Ireland pot fi găsite în cadrul Politicii de Confidențialitate a Meta Ireland la https://www.facebook.com/about/privacy.

Toto și Meta Ireland au încheiat un contract prin care sunt determinate responsabilitățile fiecăruia dintre operatorii de date în scopul asigurării respectării obligațiilor în temeiul GDPR cu privire la activitatea de prelucrare desfășurată în comun; părțile au convenit că Meta Ireland este responsabilă exclusiv pentru exercitarea de către persoanele vizate a drepturilor lor în temeiul GDPR în ceea ce privește datele cu caracter personal stocate de Meta Ireland în afara prelucrării comune.

 

 

14. MODIFICĂRI ALE ACESTEI POLITICI

14.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate în orice moment, așa că vă rugăm să revedeți această pagină frecvent. Vă vom anunța cu privire la modificările substanțiale ale acestei Politici de confidențialitate și vă vom trimite o notificare sau un e-mail cu privire la astfel de modificări. În caz contrar, toate celelalte modificări ale acestei Politici de confidențialitate intră în vigoare de la data indicată pentru "Ultima actualizare", iar utilizarea în continuare a Serviciilor după data "Ultimei actualizări" va constitui acceptarea și acordul de a fi obligat de aceste modificări.

 

 

TG Malta Limited,

Prin reprezentant autorizat,